Femdom

De eerste stap om een slaaf te zijn, is afgestemd op je onderdanige aard, jezelf. Tenzij en totdat je je onderdanigheid omarmt en liefhebt, zou niemand anders dat ook doen. De kern van Femdom gaat over open, kwetsbaar en trouw zijn aan je Meesteres.

Femdom, staat voor Female Domination. Voor mij persoonlijk betekent dat ik mij volledig wil richten op de behoeftes en verlangens van mijn Meesteres. Ik probeer haar te steunen waar mogelijk. Omdat ik getrouwd ben en een bedrijfje heb zijn er natuurlijk wel wat restricties aan mijn beschikbaarheid.

Ik wil zoveel mogelijk "Bottom" slaaf zijn. Alles gebeurd binnen de afgesproken grenzen en daar bepaald mijn Meesteres alles.

Ik wil graag voor mijn Meesteres zorgen, soms is ze moe of gestrest of beide. Soms wil ze even een dagje helemaal niets doen en doe ik mijn taakjes in alle rust zonder haar te storen. Mijn Meesteres is sterk, Dominant, Sadistisch en naar mij toe heel beschermend. Het is mijn taak als slaaf haar te dienen en te ondersteunen, om precies aan haar behoeften en verlangens te voldoen wanneer en hoe zij dat nodig heeft.

Femdom gaat voor mij ook over wederzijds respect, over liefde, over een hele sterke connectie. Het gevoel dat soms in mij boven komt borrelen als ik bedenk wat voor een enorme geluksvogel ik ben.

Ik weet dat veel mensen in mijn omgeving op zijn minst verbaast zouden zijn als ze mijn 2de leven zouden kennen. Het overgrote deel zou het niet snappen, verwerpen Ik merk dat ik steeds minder contact heb mijn "oude vrienden", maar daar veel nieuwe voor terug krijg. Maar ik voel me bevrijd van schaamte, ben juist heel trots op wat ik mag doen voor mijn Meesteres.

Elke vrouw verdient het om een man te hebben, die voorziet in Haar behoeftes. En hij zal daar, als hij de juiste Dame heeft gevonden een enorme golf van liefde en respect voor terug krijgen. Ik heb op aanraden van mijn Meesteres de "Queens Code" van Alison A. Armstrong gelezen. Het boek is geschreven om vrouwen te leren begrijpen dat ze hun man helemaal niet hoeven te manipuleren om te worden behandelt zoals zij dat graag willen. Maar ook als slaaf/man kun je hier een schat aan informatie vinden.

Maar voor mij is het allerbelangrijkste, en dat heb ik de afgelopen periode heb geleerd. "Ik doe het in de allereerste plaats voor mijzelf, want ik wordt er enorm gelukkig van." Ik denk dat het ook niet anders kan. Liefde is voor mij het toverwoord en die is naar mijn Meesteres onvoorwaardelijk.