Chastity en Pegging (Blog).

25-05-2023

Chastity Cage, of Kuisheidskooi, voor veel mannen een gruwel, voor mij betekent het vrijheid.

Ik draag mijn peniskooitje sinds 06-03-2022 vrijwel permanent. Behalve twee weekenden toen ik naar een Tantra workshop was mocht hij af, en een paar keer tijdens een sessie. Verder alleen nog voor de dagelijkse hygiƫne.

Chastity Cage, of Kuisheidskooi, voor veel mannen een gruwel, voor mij betekent het vrijheid. Mijn piemel is opgesloten en mijn vrouw en Meesteres hebben de sleutel. Het is voor mij de ultieme overgave. Het geeft bij mij een lekker aanhankelijk heel onderdanig gevoel. Je focus voor je pik gaat veel meer naar de rest van je lichaam. Er gaat een heerlijke energie lopen. Maar het fijnste wat ik van mijn Meesteres voor mijn "Kuisheid" heb gekregen is de ontdekking van mijn kont en mijn prostaat.

Ik draag mijn kooi met trots en voor mij is dit de ultieme overgave aan mijn Meesteres.

Miss Mercy hangt de "Not cumming practice" aan.

Moet zeggen dat dit in de eerste paar maanden erg lastig was, door de tralies van mijn kooi streelde ik dan wel eens mijn eikel net iets te lang en kwam wel klaar.

Nu heb ik af en toe nog een natte droom of gebeurd er een ongelukje als ik met mijzelf aan het spelen ben. Maar eigenlijk wil ook niet meer "Gewoon" klaarkomen.

Een van de mooiste "Geschenken" die ik van Miss Mercy heb gekregen is het onbegrensd klaarkomen op mijn "Ass". Op twitter staat er een filmpje waar mijn ontmaagding is te zien, en ook te horen šŸ˜Š.

Daar zit nog wel een mooi verhaal aan vast.

Een maand voor die gebeurtenis was ik samen met Miss Mercy op een Tantra festival.

Tijdens een BDSM avond had een andere (heel knappe) Meesteres aan Miss Mercy gevraagd of zij met mij mocht spelen.

Daarna vroeg zij ook aan mij toestemming, over respect gesproken.

Voor mij heeft Tantra een wereld geopend die ik niet kende, wederzijds respect is daar normaal.

Aan het einde van een heerlijke sessie die ik met haar mocht beleven, fluisterde ze in mijn oor dat ze me graag had willen neuken maar dat dit niet mocht van Miss Mercy.

Toen ik er zo terloops de volgende dag aan Miss Mercy naar vroeg, deed ze net of haar neus bloede.

Na mijn ontmaagding zij ze met een stralend gezicht "Daarom mocht het niet op het festival". Dat wou ze zelf doen.

Sinds dien ben ik een warm aanhanger van "Feminine Practice" met mijn favoriete dildo of buttplug.

Door het niet klaarkomen krijg ik ook een steeds sterker aanhankelijkheidsgevoel naar mijn Meesteres.

En de kooi zit heerlijk, zou niet meer zonder willen. Je ballen staan lekker strak zodat je vooral tijdens lopen voortdurend bewust bent van je kooi, heerlijk gevoel.

Heb inmiddels een tiental verschillende modellen geprobeerd voor ik de juiste had. Die zit als gegoten en is bovendien bijna gesloten.