Mijn Meesteres.

Adore her, and above all obey.


De eerste keer dat ik Miss Mercy ontmoete zal ik de rest van mijn leven niet meer vergeten. We hadden afgesproken in een vestiging van Bagels & Beans in onze woonplaats. Ik zat al aan een tafeltje te wachten op wat komen gaat. Met trillende handen en een verhoogde hartslag zag ik haar binnen komen. Een prachtige blonde vrouw met hoge zwarte knielaarzen, zwarte kousen, korte rok een rode blouse en losjes over haar schouders een rode omslagdoek. Werkelijk alle mannen in het pand keken naar deze oogverblindende schoonheid, en juist deze dame ging bij mij aan tafel zitten. Behalve super zenuwachtig, was ik ook ongelofelijk trots.

Dit hierboven is het begin van een fantastische avontuur, een jongensdroom. Ik heb zoveel aan mijn huidige Meesteres te danken. Het enorme geduld dat zij met heeft gehad.

Mijn Meesteres heeft ook Tantra in mijn leven gebracht. Deze levenswijze, het spirituele, de acceptatie, de warme mensen en diepe connecties en heel veel liefde voelt als een warm bad. Voor het eerst in mijn leven voel ik me daadwerkelijk vrij om mijn passie, mijn gevoelens mijn emoties de vrijeloop te laten. Het voelt aan als mijn nieuwe "Familie" waar consent de regel is en ik mij ontzettend veilig voel. 

Miss Mercy heeft nog nooit tegen mij gezegd dat ik iets "Moet" doen. Meestal zegt ze "Ferdinand, ik wil dat je ............". Haar stem verheffen tegen mij, eigenlijk nooit. Mijn overgave aan haar is vrijwillig, geen dwang, geen contract, geen moeten. Het is mijn eigen wil om mijn Meesteres te dienen, haar onvoorwaardelijk te gehoorzamen, me volledig overgeven aan haar grillen, er te zijn als ze me nodig heeft, maar ook oplossen in lucht als dat nodig is. Je plaats kennen als slaaf is voor mij heel belangrijk. 

Dat ik mij een heel gelukkige slaaf voel is denk ik wel duidelijk.

Het takenpakket bij mijn Meesteres is voor mij redelijk uitgebreid. Huishoud en poetsslaaf (thuis en in de studio), chauffeur, webmaster, reisgezelschap, proefkonijn, coördinator, Katoppas , assistent bij workshops, maar eigenlijk alles om er voor te zorgen dat mijn Meesteres zich zoveel mogelijk kan richten op waar ze heel goed in is. Gelukkig krijg ik in steeds grotere mate hulp van een paar heel trouwe slaven van mijn Meesteres.

Eind 2021 mocht ik samen met mijn Meesteres een aflevering voor de Nederlandstalige BDSM Podcast "SinQuest" opnemen. (Hier beneden een link naar deze aflevering)

Lofrede

For my Mistress,

This is for my Mistress how I deeply love and far beyond.

This is for my Mistress how protects me not bully.

This is for the Mistress how let me feel alive again.

This is for the Mistress who teaches me in my search for my core.

This is for the Mistress who loves me for who I am.

This is for the Mistress who never yells at me.

This is for the Mistress who does not condescend but treats me with respect.

This is for the Mistress where I can enjoy her domination with great devotion.

This is for the Mistress where I may be submissive to her, which makes me intensely happy.

This is for my Mistress who brought Tantra into my life, a movement where I feel safe and accepted.

This is for my Mistress who makes me feel so proud to be her slave.

This is for my Mistress for whom our relationship is no game.

This is for my Mistress how a may serve for 24/7.

This is for my Mistress ......................................................

Thank You Miss Mercy

Your loving slave Ferdinand.