Wat is Femdom voor mij (Blog).

04-06-2023

De kern van Femdom gaat over open, kwetsbaar en trouw zijn aan je Meesteres.

De eerste stap om een slaaf te zijn, is afgestemd op je onderdanige aard, jezelf ontdekken. Tenzij en totdat je je onderdanigheid omarmt en liefhebt, zou niemand anders dat ook doen. De kern van Femdom gaat over open, kwetsbaar en trouw zijn aan je Meesteres.

Het is op de een of andere manier heel mannelijk en er is niets vernederends aan. Veel mannen genieten er enorm van om gemanipuleerd te worden door dominante vrouwen en vinden immense voldoening in het overgeven van de controle aan een krachtige vrouwelijke figuur. Dit verlangen is niet geworteld in zwakte, maar eerder in een diepe psychologische behoefte aan kwetsbaarheid en onderwerping. Wanneer een man zich vrijwillig onderwerpt aan een dominante vrouw, ervaart hij een unieke vorm van intimiteit en verbinding die ongelooflijk bevredigend kan zijn. 

Femdom is liefde in de kern. Een onderdanige man is in zijn kern een heer die vrouwen echt bewondert en hen wil helpen sterker te worden. Een dominante vrouw is in haar essentie een dame die het begrijpt, het van hem accepteert en er vertrouwen in heeft dat ze met zijn steun alles kan zijn wat ze wil zijn.

Gelezen op X

Laten we voor altijd afzien van het idee dat onderdanig zijn aan een dominante vrouw 'zwak' is.

Dienstbaarheid vereist zelfbeheersing, discipline, inzicht & loyaliteit.

Vergeleken met egoïstische miauwende mannenbaby's die onderwerping afwijzen en bang zijn voor Haar als een sterke vrouw.

Is dit Haar mannelijke ideaal.