At the beginning...... (Blog).

25-07-2023

De meeste Dames zijn dol zijn op een toegewijde slaaf, en niet op een man met een boodschappenbriefje.

In het begin van mijn 'Carrière' bij Miss Mercy dacht ik nog te veel als klant. Als er een wat langere periode alleen maar taakjes moest uitvoeren en er tussen door geen leuke dingen voorbij kwamen werd ik onrustig.

Pijn in mijn buik, "Zie je wel, je bent niet goed genoeg" en "Ze houd helemaal niet van mij" ging mijn ego tegen mij tekeer.

Een typische 'Nice Guy' overtuiging.

Na een periode van bijna 3 jaar met coaching sessies, en Tantra workshops ben ik een heel andere man geworden.

Ik ben in die tijd mijzelf een paar keer behoorlijk tegen mijn "Beperkende gedachten" aan gelopen. Maar ik ben er zoveel sterker uitgekomen, dit gun ik ook aan zoveel andere mannen.

In plaats van een 'Boodschappenbriefje/verlanglijstje' kent mijn Meesteres mijn harde grenzen en ken ik die van haar uiteraard ook.

Daar tussen kan er van alles gebeuren wat mijn Meesteres wil/zin in heeft, op elk vlak van wat er zoal in onze relatie gebeurd.

Als ik op mijn vaste dag in de week bij haar kom heb ik geen enkel idee van hoe de dag gaat verlopen, "Never a dull moment".

Alleen dat al maakt het een feest om naar haar toe te gaan.

En als mijn Meesteres thuis is loopt zij ook heus niet achter mij aan met een zweepje. Ik voer gewoon mijn taken uit voor zover er tijd is, en soms loopt het wat anders…………!

Miss Mercy is soms ook niet thuis, ook dan vind ik het fijn om in haar huis te zijn.

Het respect en de liefde die van haar krijg maakt mij een heel gelukkige slaaf en bovendien een gelukkiger man.