The Queen's code (Boek)

04-07-2024

Wil je vrouwen begrijpen, lees dan dit boek.

De langdurige strijd tussen de seksen is legendarisch. In tv-advertenties, sitcoms en chick flicks overal ter wereld hebben we allemaal de beelden gezien: de lang lijdende vrouw en de onwetende, ongevoelige man.

Maar wat als het allemaal een misverstand is?

In dit sprookje voor de hedendaagse vrouw zoekt Kimberlee advies en ontdekt ze een schatkist vol esoterische kennis die verborgen ligt in haar eigen familie. Terwijl ze de mysteries van het gedrag van mannen ontrafelt in deze romantische reis, zul jij dat ook doen. Terwijl ze de taal van helden leert en verandert hoe ze zich tot mannen verhoudt.

Of je nu verliefd bent op mannen of gefrustreerd door hen, of allebei, The Queen's Code creëert een nieuwe ethiek en benadering voor de omgang met mannen op een manier die beide seksen eert. Vanuit acht verschillende gezichtspunten krijg je een intiem kijkje in de harten en geesten van zowel mannen als vrouwen terwijl we worstelen om onszelf en elkaar te begrijpen.

Alhoewel dit boek geschreven is voor vrouwen, is dit ook een schat aan informatie voor mannen om hun vrouw, vriendin, Meesteres beter te begrijpen.

Het was een geweldige Eye opener voor mij.

Bezoek www.AlisonArmstrong.com om het e-boek te lezen of naar het audioboek te luisteren, voorgelezen door Alison.